Κλείστε μια συνεδρία


Κλείστε σήμερα τη συνεδρία σας ηλεκτρονικά εδώ

Τι είναι η ΚρανιοΙερή Θεραπεία

κρανιοιερό σύστημα
Το ΚρανιοΙερό Σύστημα

Η ΚρανιοΙερή Θεραπεία (ΚΙΘ) είναι μια προσέγγιση απαλού αγγίγματος που μπορεί να φέρει εντυπωσιακές αλλαγές στη ζωή σας. Σας απαλλάσσει από εντάσεις βαθιά στο σώμα και σας ανακουφίζει από πόνο και δυσλειτουργίες, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία σας.

Ελάχιστες δομές επηρεάζουν την υγεία μας περισσότερο από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ). Κι ελάχιστα συστήματα έχουν τόση επίδραση στο ΚΝΣ όσο το Κρανιο-Ιερό Σύστημα: οι μαλακοί ιστοί (μήνιγγες) και το υγρό (εγκεφαλονωτιαίο) που περιβάλλει και προστατεύει τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. Το Κρανιο-Ιερό Σύστημα απεικονίζεται με μπλε χρώμα στην παρακάτω εικόνα.

Πώς επηρεάζεται το Κρανιο-Ιερό Σύστημα

Το σώμα μας απορροφά δυνάμεις και στρες καθημερινά. Όμως μπορεί να αντέξει ένα ποσό έντασης, πριν οι ιστοί αρχίσουν να σφίγγουν. Δυστυχώς, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία  του κεντρικού νευρικού συστήματος και σχεδόν σε όλα τα άλλα συστήματα.

Η ΚρανιοΙερή Θεραπεία απελευθερώνει αυτές τις εντάσεις για να επιτρέψει σε όλο το σώμα να χαλαρώσει και να αυτο-διορθωθεί. Απελευθερώνοντας  το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα ώστε να λειτουργεί στο μέγιστο δυνατό, η ΚρανιοΙερή Θεραπεία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει φυσικά πόνους και στρες, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προάγει την υγεία και το ευ ζην.

Πώς γίνεται μία συνεδρία

Μια τυπική συνεδρία ΚρανιοΙερής Θεραπείας γίνεται στον ήσυχο, προστατευμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Μένετε πλήρως ντυμένοι καθώς χαλαρώνετε σε ένα άνετο κρεβάτι, συνήθως σε ύπτια θέση. Αν αυτό δεν είναι βολικό μπορεί ο θεραπευτής να κάνει προσαρμογές στο κρεβάτι, ή ο θεραπευόμενος μπορεί να ξαπλώσει στο πλάι ή ακόμη και να παραμείνει καθιστός, αν αυτό είναι απαραίτητο.

Ο θεραπευτής ξεκινά, αγγίζοντας απαλά διάφορα μέρη στο κεφάλι και το σώμα σας για να ψηλαφίσει το ρυθμό του υγρού, που ρέει στο κεντρικό νευρικό σας σύστημα.  Χρησιμοποιεί ένα απαλό άγγιγμα που δεν ξεπερνά τα 5 γραμμάρια, ή όσο είναι το βάρος ενός δεκάλεπτου κέρματος.

Με τα χέρια “ακούει” προσεκτικά τους ιστούς και εντοπίζει περιοχές αδύναμης κίνησης του υγρού ή περιοχές έντασης στους ιστούς.  Ακολουθώντας αυτές τις περιοχές αδύναμης ροής και αυξημένης έντασης στο σώμα, ο θεραπευτής μπορεί να βρει την αρχική πηγή δυσλειτουργίας. Μετά χρησιμοποιεί απαλές τεχνικές με τα χέρια του ώστε να απελευθερωθούν οι προβληματικές περιοχές και να βελτιωθεί η λειτουργία του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος.

Αυτό που θα βιώσετε στη συνεδρία σας είναι ιδιαίτερα προσωπικό. Οι συνεδρίες γενικά προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και δημιουργούν ένα αίσθημα ζέστης και παλμού στα σημεία που εργάζεται ο θεραπευτής σας

Πόση ώρα θα χρειαστεί;

Οι θεραπείες συνήθως διαρκούν 1 ώρα, αν και υπάρχουν περιστάσεις που μπορεί να σχεδιάσετε μια συνεδρία μεγαλύτερης διάρκειας με τον θεραπευτή . Τα ραντεβού για τα μωρά και τα μικρά παιδιά διαρκούν συνήθως λιγότερο, 20- 45 λεπτά περίπου.

Τι μπορεί να νιώσω κατά τη διάρκεια της συνεδρίας;

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ίσως

  • Χαλαρώσετε τόσο βαθιά ώστε να κοιμηθείτε
  • Νιώσετε σαν να ονειρεύεστε ενώ είστε ξύπνιοι
  • Ανακαλέσετε μνήμες από το παρελθόν ή ιδέες για το μέλλον
  • Δημιουργηθεί μία ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς, ηρεμίας, διεύρυνσης του σώματος ή να νιώθετε ότι επιπλέετε σε νερό ή ακόμη και ότι πετάτε στον αέρα

Πώς θα νιώσω μετά τη συνεδρία;

  • Μπορεί να αισθανθείτε ότι αναπνέετε πληρέστερα και βαθύτερα
  • Μπορεί να νιώσετε συμμετρία στο σώμα και ότι είστε πιο ψηλοί
  • Θα νιώσετε πιο άνετα μέσα στο σώμα σας
  • Μπορεί να αισθανθείτε μια αίσθηση ησυχίας που έχετε αισθανθεί μόνο στη φύση
  • Μπορεί να παρατηρήσετε μια βελτίωση στον ύπνο σας

Ανεξαρτήτως της εμπειρίας σας, ο θεραπευτής σας θα μείνει μαζί σας για να ελέγξετε πώς είστε. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσετε να περιγράψετε την εμπειρία σας και να σκεφτείτε πόσο διαφορετικά αισθάνεστε μετά τη συνεδρία σας. Τα αποτελέσματα μπορούν επίσης να γίνουν αισθητά ακόμα και μετά το τέλος της συνεδρία σας, καθώς η θεραπεία συνεχίζεται για 48-72 ώρες τουλάχιστον

Σε Ποιες Καταστάσεις Μπορεί να Βοηθήσει;

Η ΚρανιοΙερή θεραπεία έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική σε μια μεγάλη ποικιλία ιατρικών προβλημάτων που συνδέονται με τον πόνο και την δυσλειτουργία. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται:

Αν έχετε απορίες για την κατάστασή σας, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στην επικοινωνία και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.


Μπορείτε επίσης να καλέστε στο 215.535.6688 για να σας κλείσουμε το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού

Call Now Button