Ομάδα Μελέτης CS1

Ομάδα Μελέτης επιπέδου CS1


Μελετώ, δίνω και παίρνω ΚρανιοΙερή Θεραπεία

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2018, 11:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 5:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.

Οι Ομάδες Μελέτης αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον νέο θεραπευτή που εξασκεί την ΚρανιοΙερή Θεραπεία. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια των πρώτων θεραπειών που δίνουμε, μετά την ολοκλήρωση ενός σεμιναρίου, γεννιούνται απορίες και ερωτήματα. Παρουσιάζονται πρακτικά προβλήματα που δεν είχαμε σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρξουν. Αισθανόμαστε κάτι νέο να συμβαίνει μέσα στα χέρια μας.

Και τότε σκεφτόμαστε: "Τι καλά που θα ήταν, αν είχα εδώ τον καθηγητή να μου λύσει μερικές απορίες!". Με τις Ομάδες Μελέτης σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε τις ερωτήσεις σας, να λύσετε τις απορίες και να ανταλλάξετε απόψεις κι εμπειρίες με άλλους θεραπευτές με τους οποίους βρίσκεστε πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο.

Στις Ομάδες Μελέτης επιλέγουμε να μιλήσουμε για ένα θέμα κάθε φορά, που αφορά την ύλη που έχετε διδαχτεί. Υπενθυμίζουμε κάποιες τεχνικές, κάνουμε επίδειξη μιας τεχνικής σε όποιον το θελήσει και ενσωματώνουμε την θεωρία με την πρακτική εξάσκηση των χεριών μας. Επιπλέον σας δίνουμε την δυνατότητα να πάρετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία μέσω ανταλλαγής με κάποιον άλλο θεραπευτή. Μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις σε βάθος είναι να παίρνεις τακτικά μια συνεδρία ΚρανιοΙερής Θεραπείας. Οι θεραπείες μπορεί να γίνονται με τον ίδιο ή και με διαφορετικούς θεραπευτές, ανάλογα με το τι ταιριάζει στον καθένα. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποκομίσεις διαφορετική εμπειρία από διαφορετικό θεραπευτή.

Στις Ομάδες Μελέτης πάντα υπάρχει ένας εγκεκριμένος θεραπευτής στις τεχνικές από το Ινστιτούτο Upledger (Certification of Techniques). Ομάδες Πρακτικής Εξάσκησης μπορούν επίσης να οργανωθούν από έναν έμπειρο θεραπευτή που έχει κάνει τουλάχιστον το επίπεδο SER1, χωρίς ωστόσο να θεωρούνται επίσημες Ομάδες Μελέτης του UI.
Η φωτογραφία του Κυριάκου Καραμπατζιάκη

Study Group Leader

Ο Κυριάκος Καραμπατζιάκης, CST είναι εγκεκριμένος Study Group Leader από το Ινστιτούτο Upledger International

Προετοιμασία

Είναι καλύτερα να έχετε τον Οδηγό Σπουδών CS1 μαζί σας.

Γράψτε όποια ερώτηση έχετε σε ένα σημειωματάριο.

Φορέστε άνετα και χαλαρά ρούχα.


Πώς θα κρατήσω μια θέση?

Συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής με τα στοιχεία σας.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής είναι 30,00 ευρώ

Μπορείτε να πληρώσετε στο χώρο που θα γίνει η Ομάδα Μελέτης.

Αίτηση συμμετοχής στην Ομάδα Μελέτης CS1

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω

* Δηλώνω συμμετοχή στην ομάδα μελέτης CS1 και θα πληρώσω επιτόπου το ποσό των 30 ευρώ.