Ομάδα Μελέτης CS1

Πληροφορίες

Ομάδα Μελέτης επιπέδου CS1


Συνεχιζόμενη Υποστήριξη της Μάθησης σας!

Ημερομηνία: 10 Νοεμβρίου 2019

Ώρες: 10:30 - 13:30

Χώρος: Κέντρο ΚρανιοΙερής Θεραπείας, Χέυδεν 15, Αθήνα, 4ος όροφος

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής είναι 20,00 ευρώ

Μπορείτε να πληρώσετε στο χώρο που θα γίνει η Ομάδα Μελέτης.

Οι Ομάδες Μελέτης αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε θεραπευτή που εξασκεί την ΚρανιοΙερή Θεραπεία. Όσο προχωράμε την εεκπαίδευσή μας σε ανώτερα επίπεδα τόσο θα εμφανίζονται νέα φαινόμενα και νέες απορίες. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι πολλές φορές οι πελάτες μας κάνουν ερωτήσεις που δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Ή κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας δεν είχαμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Οι Ομάδες Μελέτης σας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για να συζητήσετε τις απορίες σας (και τις απορίες των πελατών σας). Μπορείτε επίσης να φέρετε ένα δύσκολο περιστατικό σαν case study. Και φυσικά θα εξασκηθείτε στις τεχνικές που ίσως σας δυσκολεύουν περισσότερο ή χρειάζεστε μια επανάληψη.

Στις Ομάδες Μελέτης επιλέγουμε να μιλήσουμε για ένα θέμα κάθε φορά, που αφορά την ύλη που έχετε διδαχτεί. Υπενθυμίζουμε κάποιες τεχνικές, κάνουμε επίδειξη μιας τεχνικής σε όποιον το θελήσει και ενσωματώνουμε την θεωρία με την πρακτική εξάσκηση των χεριών μας. Επιπλέον σας δίνουμε την δυνατότητα να πάρετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία μέσω ανταλλαγής με κάποιον άλλο θεραπευτή. Ειδικά μια θεραπεία με τεχνικές στο στόμα, που όπως φαίνεται πολλοί τις αποφεύγουμε, τόσο να πάρουμε όσο και να δώσουμε. Μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις σε βάθος είναι να παίρνεις τακτικά μια συνεδρία ΚρανιοΙερής Θεραπείας.

Στις Ομάδες Μελέτης πάντα υπάρχει ένας εγκεκριμένος θεραπευτής στις τεχνικές από το Ινστιτούτο Upledger (Certification of Techniques). Ομάδες Πρακτικής Εξάσκησης μπορούν επίσης να οργανωθούν από έναν έμπειρο θεραπευτή που έχει κάνει τουλάχιστον το επίπεδο SER1, χωρίς ωστόσο να θεωρούνται επίσημες Ομάδες Μελέτης του UI.
Η φωτογραφία του Κυριάκου Καραμπατζιάκη

Study Group Leader

Ο Κυριάκος Καραμπατζιάκης, CST είναι εγκεκριμένος Study Group Leader από το Ινστιτούτο Upledger International

Προετοιμασία

Είναι καλύτερα να έχετε τον Οδηγό Σπουδών CS1 μαζί σας.

Γράψτε από πριν όποια ερώτηση έχετε σε ένα σημειωματάριο.

Φορέστε άνετα και χαλαρά ρούχα.


Πώς θα κρατήσω μια θέση?

Συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής με τα στοιχεία σας.

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
Call Now Button