Υποστήριξη Μάθησης

Υποστηρίζουμε την Μελέτη σου

Δες τα διάφορα εργαλεία που έχουμε ετοιμάσει για να σε βοηθήσουν στη διαδρομή...

Ομάδες Μελέτης


Σε προσκαλούμε να παρακολουθήσεις μια από τις ομάδες μελέτης που οργανώνονται στην Ελλάδα, από τους έμπειρους και πιστοποιημένους θεραπευτές μας. Δηλαδή αυτούς που έχουν κάνει την εκπαίδευση τους στο  Advanced 1 (Προχωρημένο Επίπεδο 1) ή και πιο πάνω και έχουν ολοκληρώσει την Πιστοποίηση στις Τεχνικές (αν όχι την Διπλωματική τους - δείτε στην επόμενη σελίδα περισσότερα).
Κατά τη διάρκεια της ομάδας μελέτης έχετε την ευκαιρία να κάνετε ανασκόπηση του υλικού και να κάνετε πρακτική καθώς γίνεται ανταλλαγή θεραπειών. Παρακαλώ να θυμάστε ότι εξετάζουμε και εφαρμόζουμε αυστηρά τις τεχνικές της ΚρανιοΙερής Θεραπείας του Upledger, όπως αυτές διδάσκονται στα σεμινάριά μας. Κάποιες φορές μπορεί να αναφερθούμε και σε θέματα που προκύπτουν από τις ερωτήσεις των ατόμων που έρχονται από διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο οργανωτής της ομάδας μελέτης θα προτείνει τις κατάλληλες δραστηριότητες για μελέτη και εκπαίδευση!

Επανάληψη Σεμιναρίου

Αυτά τα σεμινάρια είναι γεμάτα από πληροφορίες,  πρακτική εξάσκηση και θεραπεία. Δεν είναι πάντα δυνατό να μπορέσει κάποιος να ακούσει και να πάρει όλες αυτές τις πληροφορίες σε μία φορά. Για αυτό το λόγο σας ενθαρρύνουμε να επαναλάβετε τα σεμινάρια που θέλετε να ξανακούσετε αν μπορείτε. Υπάρχει μια χρέωση στο 50% της αρχικής τιμής των διδάκτρων, δηλαδή 270€ + ΦΠΑ για την επανάληψη του CS1 και CS2 , και 320€ για το SER1 & SER2. Ελπίζουμε αυτό να σας βοηθάει!

Γίνε Βοηθός Εκπαιδευτή (Teaching Assistant)

Ο όρος Βοηθός Εκπαιδευτή, σε συντομογραφία T.A. (Teaching Assistant), αναφέρεται στην ευκαιρία που σας δίνουμε να έρθετε και να βοηθήσετε σε ένα σεμινάριο. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για να βοηθήσετε στο σεμινάριο "CS1 - ΚρανιοΙερή Θεραπεία 1" όταν έχετε ολοκληρώσει το "SER1 - ΣωματοΣυναισθηματική Απελευθέρωση 1". Μπορείτε να κάνετε αίτηση για να γίνεται βοηθός στο "CS2 - ΚρανιοΙερή Θεραπεία 2" αφού έχετε ολοκληρώσει στο ρόλο του Βοηθού Εκπαιδευτή σε δύο σεμινάρια CS1, και ούτω καθεξής. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία που σας δίνεται για να ξαναδείτε το υλικό από προηγούμενα σεμινάρια κι επίσης να υποστηρίξετε νέους θεραπευτές που τώρα αρχίζουν την εκπαίδευσή τους. Όταν είστε Βοηθός Εκπαιδευτή δεν πληρώνετε για τη συμμετοχή σας ούτε έχετε κάποια υλική ανταμοιβή. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα εκπληρώσουμε όλα τα αιτήματα που θα πάρουμε για Βοηθό Εκπαιδευτή αμέσως. Γενικά δίνεται προτεραιότητα σε μαθητές που έχουν μπει στη διαδικασία των εξετάσεων και πιστοποίησης.

Facebook Page

Έχουμε ανοίξει πρόσφατα το γκρουπ στο Facebook Upledger Greece που είναι ένα κλειστό γκρουπ για όσους και μόνο έχουν κάνει την εκπαίδευση του Upledger.  Ο σκοπός του είναι να κάνετε εσείς ερωτήσεις και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σχετικά με την θεραπευτική εργασία και μόνο! Υπάρχουν άνθρωποι έμπειροι ακόμη και εκπαιδευτές που θα ανταποκριθούν και θα απαντήσουν στα σχόλια. Υπάρχει κι ένα παρόμοιο γκρουπ για τους απόφοιτους γενικά από UI της Αμερικής που λέγεται Upledger Alumni. Παρακαλώ ελάτε και βρείτε μας! Έχουμε επίσης τη σελίδα Upledger Ιnstitute Greece, και υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες από διάφορες χώρες. Αν κάνετε "like" θα σας βοηθήσει να μείνετε σε επαφή και να μαθαίνετε τι καινούριο συμβαίνει.

Αν υπάρχει κάτι άλλο που πιστεύετε ότι λογικά θα μπορούσαμε να κάνουμε παρακαλώ ρωτήστε μας. Κάτι ακόμη που πιστεύουμε ότι υποστηρίζει την μελέτη σας και την εργασία σας γενικότερα είναι να κάνετε τις εξετάσεις. Αν και ποτέ οι εξετάσεις δεν ήταν υποχρεωτικές και οι άνθρωποι που έχουν μια άδεια άσκησης επαγγέλματος απλώς προσθέτουν την ΚρανιοΙερή Θεραπεία στην πρακτική τους, πιστεύουμε ότι είναι ωφέλιμο να μπορείς να επιδείξεις ότι κατανοείς την εργασία αυτή σε βάθος καθώς και την εφαρμογή της. Περισσότερα θα μάθεις στην σελίδα Εξετάσεις & Πτυχία