fbpx

VM2 – Σπλαχνική Κινητοποίηση 2

 
 

Περιγραφή

Το σεμινάριο "VM2 - Σπλαχνική Κινητοποίηση 2" πηγαίνει βαθύτερα σε αυτό το νέο στυλ χειροθεραπείας. Θα μάθετε βαθύτερα τη λειτουργική ανατομία, τις τοποθετήσεις των χεριών και τις τεχνικές που έχετε μάθει στη Σπλαχνική Κινητοποίηση 1 - Κοιλιά 1, θα σας δώσουμε μια βαθύτερη κατανόηση της κοιλιακής κοιλότητας και της σχέσης της με τις κρανιακές και θωρακικές κοιλότητες. Το VM2 είναι το επόμενο βήμα προς την κατεύθυνση της κατανόησης του πεπτικού συστήματος και του τρόπου με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Θα μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συνδέει την κοιλιακή χώρα με τα όργανα της πυέλου και τα θωρακικά όργανα. Υπάρχει πάντοτε επίβλεψη από τον δάσκαλο και από έμπειρους θεραπευτές, που παίρνουν το ρόλο των βοηθών διδασκαλίας.


Βασικά Στοιχεία

Εξερευνήστε τις βαθύτερες δομές μέσα στην κοιλιακή κοιλότητα, εστιάζοντας στα νεφρά, το πάγκρεας, τον σπλήνα, το μεγάλο επίπλουν, το περιτόναιο και τους συνδετικούς ιστούς και τους συνδέσμους.

Μάθετε για την έννοια των επιπέδων περιορισμού, της έτερο-κινητικότητας και της ιδιοκινητικότητας.

Ξεκινήστε να ενσωματώσετε πολλαπλές τεχνικές μακρού μοχλού στη δουλειά σας με την Σπλαχνική Κινητοποίηση.

Θα συμμετέχετε σε εποπτευόμενες συνεδρίες πρακτικής που σας καθοδηγούν σε συγκεκριμένες τεχνικές εντοπισμού και αξιολόγησης κάθε οργάνου, μαζί με ενδείξεις και αντενδείξεις.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων Visceral Manipulation, θα έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε την ολότητα ενός ατόμου (μυς, σκελετό και όργανα), θα έχετε μια πλήρη εικόνα και κατανόηση του ατόμου κι ένα νέο στυλ χειροθεραπείας.

Χώρος Διεξαγωγής

 
 

Αίτηση Εγγραφής

στο Σεμινάριο Visceral Manipulation 2 στην Αθήνα

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω

1. Για να υποβάλει αίτημα για το σεμινάριο, ο συμμετέχων πρέπει να συμπληρώσει την Αίτηση Εγγραφής που είναι διαθέσιμη στο upledger.gr ή στο ergotherapeia.com και στη συνέχεια να το στείλει στον αντιπρόσωπο.

2. Για να κλείσει τη θέση του σε ένα σεμινάριο, ο συμμετέχων πρέπει να πληρώσει προκαταβολή 340 Ευρώ. Το υπόλοιπο της αμοιβής πρέπει να καταβληθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών πριν από την έναρξη του μαθήματος το αργότερο.

3. Για τους πολίτες εκτός της Ελλάδος, ο συμμετέχων πρέπει να πληρώσει προκαταβολή 300 USD. Το υπόλοιπο της αμοιβής (σε περίπτωση VM1, VM2, VM3, VM4 ανέρχεται σε 510 USD και για VM5 και VM6 είναι 595 USD)

4. Η προκαταβολή και οι ημερομηνίες πληρωμής είναι δεσμευτικές. Η μη καταβολή του υπολοίπου των διδάκτρων εντός 7 εργάσιμων ημερών σημαίνει ότι ο συμμετέχων έχει αποσυρθεί από το μάθημα, οπότε η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

5. Για λεπτομέρειες σχετικά με το τραπεζικό λογαριασμό, ανατρέξτε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβετε μετά την αποστολή της φόρμας εγγραφής.

6. Ο συμμετέχων θα εγγραφεί στον κατάλογο των συμμετεχόντων μετά την πληρωμή της προκαταβολής στον τραπεζικό λογαριασμό του διοργανωτή.

7. Ο συμμετέχων έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από το μάθημα και να λάβει πλήρη επιστροφή των διδάκτρων που έχει προπληρώσει αν η απόσυρση από το μάθημα γίνει νωρίτερα από 30 ημέρες πριν από την έναρξη του μαθήματος.

8. Για να δηλώσετε απόσυρση, παρακαλώ γράψτε ένα e-mail στη διεύθυνση: info@upledger.gr. Η ημερομηνία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η ημερομηνία απόσυρσης.

9. Ο διοργανωτής είναι υπεύθυνος για την παροχή: αίθουσας κατάρτισης με θέσεις εργασίας εξοπλισμένες με κρεβάτια εκπαίδευσης, έντυπα εκπαιδευτικά υλικά, δηλαδή οδηγό σπουδών και υπηρεσίες μετάφρασης για όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

10. Ο διοργανωτής δεν παρέχει μεταφορά στον τόπο εκπαίδευσης, επιβίβασης ή διαμονής.

11. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το σεμινάριο και να επιστρέψει το πλήρες τέλος μαθημάτων έως και 21 ημέρες πριν από την έναρξη του μαθήματος.

12. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις ημερομηνίες του μαθήματος. Εάν, ωστόσο, ο συμμετέχων δεν μπορεί να συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα μαθημάτων, ο διοργανωτής θα επιστρέψει τις πληρωμές που πραγματοποίησε ο συμμετέχων.

13. Ο συμμετέχων που υπέγραψε και έστειλε την Αίτηση Εγγραφής συμφωνεί με τους παραπάνω Γενικούς Κανόνες, τους οικονομικούς όρους και τις ημερομηνίες του μαθήματος. Οποιεσδήποτε διατάξεις δεν ρυθμίζονται από τους παρόντες Γενικούς Κανόνες πορείας θα διέπονται από τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα.