Γίνε Βοηθός T.A.

Βοηθός Εκπαίδευσης

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθεις...

Πώς μπορείς να είσαι Βοηθός Εκπαίδευσης (Teaching Assistant)?

Ο όρος Βοηθός Εκπαίδευσης, σε συντομογραφία T.A. (Teaching Assistant), αναφέρεται στην ευκαιρία που σας δίνουμε να έχετε το ρόλο του βοηθού σε ένα σεμινάριο που έχετε ήδη παρακολουθήσει και γνωρίζετε καλά την ύλη του.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για να βοηθήσετε στο σεμινάριο "CS1 - ΚρανιοΙερή Θεραπεία 1" όταν έχετε ολοκληρώσει το "SER1 - ΣωματοΣυναισθηματική Απελευθέρωση 1". Μπορείτε να κάνετε αίτηση για να γίνεται βοηθός στο "CS2 - ΚρανιοΙερή Θεραπεία 2" αφού έχετε ολοκληρώσει στο ρόλο του Βοηθού Εκπαίδευσης σε δύο σεμινάρια CS1, και ούτω καθεξής. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία που σας δίνεται για να ξαναδείτε το υλικό από προηγούμενα σεμινάρια κι επίσης να υποστηρίξετε νέους θεραπευτές που τώρα αρχίζουν την εκπαίδευσή τους.

Όταν είστε Βοηθός Εκπαιδευτή δεν πληρώνετε για τη συμμετοχή σας ούτε αμοίβεστε. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα εκπληρώσουμε όλα τα αιτήματα που θα πάρουμε για Βοηθό Εκπαίδευσης αμέσως. Γενικά δίνεται προτεραιότητα σε μαθητές που έχουν μπει στη διαδικασία των εξετάσεων και πιστοποίησης.
Call Now Button