fbpx
 
 

Περιγραφή

Tο σεμινάριο “VM1 - Σπλαχνική Κινητοποίηση 1” εισάγει τους θεραπευτές σε ένα νέο στυλ χειροθεραπείας. Δεν επικεντρώνεται στο μυoσκελετικό σύστημα, αλλά στα όργανα και στα συστήματα με τα οποία τα όργανα προσφύονται και αναρτώνται. Θα μελετήσετε τα μοντέλα και τις θεωρίες της λειτουργικής βιο-κινητικής μέσα από την καινοτόμο προσέγγιση του Barral. Το VM1 προσφέρει μια μοναδική προοπτική στη χειροθεραπεία, καθώς θα μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει ενδότερα. Πώς συνδέονται τα όργανα και πώς σχετίζονται με τα μοτίβα κίνησης του ανθρώπινου σώματος. Το σεμινάριο "VM1 - Σπλαχνική Κινητοποίηση 1" , αποτελείται από μικρές διαλέξεις, που ακολουθούνται από επιδείξεις από τον δάσκαλο και στη συνέχεια πρακτική άσκηση. Υπάρχει πάντοτε επίβλεψη από τον δάσκαλο και από έμπειρους θεραπευτές, που έχουν το ρόλο των βοηθών διδασκαλίας.


Βασικά Σημεία :

Θα μάθετε τις δεξιότητες για να εντοπίσετε, να αξιολογήσετε και να ομαλοποιήσετε τις κύριες περιοχές δυσλειτουργίας στην κοιλιακή κοιλότητα.

Θα εξερευνήστε τη δυναμική της κίνησης και της ανάρτησης για τα τα όργανα, τις μεμβράνες και τους συνδέσμους.

Θα εξετάστε τη σχέση των οργάνων και τη δομική ή νευρομυοσκελετική δυσλειτουργία.

Θα αξιολογήστε την ποιότητα της λειτουργικής δραστηριότητας και των σωματικών δομών καθώς σχετίζονται με ένα γενικό μοτίβο.

Με την ολοκλήρωση σειράς των σεμιναρίων Visceral Manipulation, θα έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε την ολότητα ενός ατόμου (μυς, σκελετό και όργανα), θα έχετε μια πλήρη εικόνα και κατανόηση του ατόμου και θα έχετε αποκτήσει ένα νέο στυλ χειροθεραπείας.

Χώρος Διεξαγωγής

 
 

Αίτηση Εγγραφής

στο Σεμινάριο VM1 στην Αθήνα

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω

1. Για να υποβάλει αίτημα για το σεμινάριο, ο συμμετέχων πρέπει να συμπληρώσει την Αίτηση Εγγραφής που είναι διαθέσιμη στο upledger.gr΄ή στο ergotherapeia.com και στη συνέχεια να το στείλει στον αντιπρόσωπο.

2. Για να κλείσει τη θέση του σε ένα σεμινάριο, ο συμμετέχων πρέπει να πληρώσει προκαταβολή 340 Ευρώ. Το υπόλοιπο της αμοιβής πρέπει να καταβληθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών πριν από την έναρξη του μαθήματος το αργότερο. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε με την τιμή early bird θα πρέπει να εξοφλήσετε μέσα στις προθεσμίες που καθορίζονται κάθε φορά.

3. Για τους πολίτες εκτός της Ελλάδος, ο συμμετέχων πρέπει να πληρώσει προκαταβολή 340 Ευρώ. Το υπόλοιπο της αμοιβής θα πρέπει να καταβληθεί 7 ημέρες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

4. Η προκαταβολή και οι ημερομηνίες πληρωμής είναι δεσμευτικές. Η μη καταβολή του υπολοίπου των διδάκτρων εντός 7 εργάσιμων ημερών σημαίνει ότι ο συμμετέχων έχει αποσυρθεί από το μάθημα, οπότε η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

5. Για λεπτομέρειες σχετικά με το τραπεζικό λογαριασμό, ανατρέξτε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβετε μετά την αποστολή της φόρμας εγγραφής.

6. Ο συμμετέχων θα εγγραφεί στον κατάλογο των συμμετεχόντων μετά την πληρωμή της προκαταβολής στον τραπεζικό λογαριασμό του διοργανωτή.

7. Ο συμμετέχων έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από το μάθημα και να λάβει πλήρη επιστροφή των διδάκτρων που έχει προπληρώσει αν η απόσυρση από το μάθημα γίνει νωρίτερα από 30 ημέρες πριν από την έναρξη του μαθήματος.

8. Για να δηλώσετε απόσυρση, παρακαλώ γράψτε ένα e-mail στη διεύθυνση: info@upledger.gr. Η ημερομηνία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η ημερομηνία απόσυρσης.

9. Ο διοργανωτής είναι υπεύθυνος για την παροχή: αίθουσας κατάρτισης με θέσεις εργασίας εξοπλισμένες με κρεβάτια εκπαίδευσης, έντυπα εκπαιδευτικά υλικά, δηλαδή οδηγό σπουδών και υπηρεσίες μετάφρασης για όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

10. Ο διοργανωτής δεν παρέχει μεταφορά στον τόπο εκπαίδευσης, επιβίβασης ή διαμονής.

11. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το σεμινάριο και να επιστρέψει το πλήρες τέλος μαθημάτων έως και 21 ημέρες πριν από την έναρξη του μαθήματος.

12. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις ημερομηνίες του μαθήματος. Εάν, ωστόσο, ο συμμετέχων δεν μπορεί να συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα μαθημάτων, ο διοργανωτής θα επιστρέψει τις πληρωμές που πραγματοποίησε ο συμμετέχων.

13. Ο συμμετέχων που υπέγραψε και έστειλε την Αίτηση Εγγραφής συμφωνεί με τους παραπάνω Γενικούς Κανόνες, τους οικονομικούς όρους και τις ημερομηνίες του μαθήματος. Οποιεσδήποτε διατάξεις δεν ρυθμίζονται από τους παρόντες Γενικούς Κανόνες πορείας θα διέπονται από τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα.

Optimized with PageSpeed Ninja