Τα σεμινάρια ΚρανιοΙερής Θεραπείας

Η Βασική μας Εκπαίδευση

Πρώτο επίπεδο ΚρανιοΙερής Θεραπείας - CS1

CranioSacral Therapy 1 photo
Εδώ αρχίζει η εκπαίδευσή σας στην ΚρανιοΙερή Θεραπεία του Upledger!

Ένα εντατικό 4ήμερο Εκπαίδευσης - 21 τεχνικές βασικές που δένονται όλες μαζί στο περίφημο 10-step Protocol του John Upledger.

Δεύτερο επίπεδο ΚρανιοΙερής Θεραπείας - CS2

CranioSacral Therapy 2
To δεύτερο σεμινάριο στην εκπαίδευσή σας στην ΚρανιοΙερή Θεραπεία επικεντρώνεται στις τεχνικές του Στόματος!

Εντατικό 4ήμερο Εκπαίδευσης, που σας μαθαίνει την Ολική Αξιολόγηση του Σώματος, τις δυσλειτουργίες της Κρανιακής Βάσης του Sutherland, Arcing, Εισαγωγή στη Σωματο-Συναισθηματική Απελευθέρωση. Φεύγετε γνωρίζοντας το Πρωτόκολλο 10 βημάτων του Στόματος.

Tρίτο επίπεδο ΚρανιοΙερής Θεραπείας - SER1

SomatoEmotional Release 1 photo
Συνεχίζετε την εκπαίδευσή σας στην ΚρανιοΙερή Θεραπεία με την Εισαγωγή στη Σωματο Συναισθηματική Απελευθέρωση!

Εντατικό 4ήμερο Εκπαίδευσης για το Θεραπευτικό Διάλογο και Εικονοπλασία, τεχνικές για τους μυς γύρω από τις φωνητικές χορδές και πολλή πρακτική εξάσκηση!

Tέταρτο επίπεδο ΚρανιοΙερής Θεραπείας - SER2

Somato Emotional Release 2
Η εκπαίδευσή σας στην ΚρανιοΙερή Θεραπεία συνεχίζεται με τη Σωματο Συναισθηματική Απελευθέρωση 2!

Εντατικό 4ήμερο Εκπαίδευσης που σας παρουσιάζει τις σχολές του Jung, της Gestalt του Fritz Perls και της Ψυχοσύνθεσης του Assagioli. Σας εισάγει σε βαθειά δουλειά με τον εαυτό και προσφέρει βαθύτερη γνώση των τεχνικών της Σωματο Συναισθηματικής Απελευθέρωσης!

Πέμπτο επίπεδο ΚρανιοΙερής Θεραπείας - ADV1

ADV1 (1)
H Βασική σας Εκπαίδευση στην ΚρανιοΙερή Θεραπεία ολοκληρώνεται με το Ανώτερο Επίπεδο ADV1.

Το σεμινάριο αυτό διαρκεί 5 ημέρες και βασίζεται πολύ στην ομαδική εργασία με πολλά ζεύγη χεριών σε ένα άτομο!
 

Από που να αρχίσω;

 
 

Έχω τις προϋποθέσεις να ξεκινήσω αμέσως;

Είμαι επαγγελματίας υγείας και έχω άδεια άσκησης επαγγέλματος
Το Ινστιτούτο Upledger έχει σχεδιάσει τα σεμινάρια ως μια μεταπτυχιακή εκπαίδευση εξειδίκευσης. Η πλειοψηφία των μαθητών που παρακολουθούν τα σεμινάριά μας έχουν ήδη ένα πτυχίο σε κάποια άλλη ειδικότητα, έχουν λάβει τον κώδικα δεοντολογίας και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από αυτή την ειδικότητα.

Συνήθως αυτό περιλαμβάνει την Οστεοπαθητική, τη Χειροπρακτική, τη Φυσικοθεραπεία, την Εργοθεραπεία, τη Λογοθεραπεία, την Οδοντιατρική, τη Θεραπευτική Μάλαξη, το Rolfing, την Ρεφλεξολογία, τον Βελονισμό  και μια ποικιλία  από άλλες εκπαιδεύσεις.

Αρχικά, χρειάζεται να έχετε ένα αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο με μαθήματα ανατομίας και φυσιολογίας και να έχετε άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και ύστερα να προσθέσετε στην εργασία σας την ΚρανιοΙερή Θεραπεία.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να εισέλθετε κατευθείαν στη Βασική Εκπαίδευση.
Δεν έχω καμία προηγούμενη εμπειρία στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας
Θα χρειαστεί να λάβετε εκπαίδευση από κάπου αλλού πρώτα. Θα πρέπει να έχετε ένα κρατικά αναγνωρισμένο πτυχίο εκπαίδευσης για παράδειγμα στο θεραπευτικό μασάζ ή βοηθός φυσικοθεραπείας ή κάτι αντίστοιχο και θα χρειαστεί να έχετε την πιστοποίηση μαθημάτων ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας, καθώς και να έχετε αναπτύξει κάποια εμπειρία ως θεραπευτής δουλεύοντας με ανθρώπους.
"Μοιάζει να μου’ χει χωθεί στο μυαλό και να μη βγαίνει.

Σα να μου το’ χω υποσχεθεί .

Κι αν τολμήσω , αν δοκιμάσω; …. ας φοβάμαι … ας μη νιώθω αρκετή..

Κι αν καταφέρω να σιωπάω και να αφουγκράζομαι να ακούω , να γίνομαι

να νιώθω, να ξέρω, να βοηθάω;

Συναρπαστικό δεν είναι;

Θα΄ χω ψηλώσει κι εγώ κι οι γύρω μου. " 

Ανώνυμη

Mην διστάσετε να Επικοινωνήσετε Μαζί μας για να σας κατευθύνουμε υπεύθυνα
Απλά θέλω να αποκτήσω μερικές δεξιότητες για να βοηθήσω την οικογένειά μου ή φίλους...
Κάποιοι άνθρωποι συμμετέχουν στα σεμινάρια είτε για τη δική τους προσωπική ανάπτυξη ή για να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις με μέλη της οικογένειας σε ένα μη-επαγγελματικό περιβάλλον. Αν ανήκετε σε αυτή την περίπτωση, χωρίς προηγούμενη κατάρτιση και δεν είστε θεραπευτής σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα. Μπορεί σε αυτή την περίπτωση να παρακολουθήσετε ένα Εισαγωγικό CST πρώτα, αν δεν έχετε προηγούμενη κατάρτιση ή για να δείτε αν σας ταιριάζει πριν δεσμευθείτε σε ένα πιθανά μακρόπνοο ταξίδι εκπαίδευσης. Δείτε τι περιλαμβάνει το Εισαγωγικό CST
Έχω κάποια προηγούμενη εμπειρία στον τομέα υγείας αλλά μήπως δεν είναι αρκετή;
Αν έχετε κάποια προηγούμενη ενασχόληση με τον τομέα της υγείας αλλά είτε δεν έχετε ένα κρατικά αναγνωρισμένο πτυχίο, με μαθήματα ανατομίας, φυσιολογίας, παθολογίας είτε δεν έχετε αναπτύξει τις δεξιότητες ψηλάφησης με τα χέρια στην καθημερινή πρακτική σας (πχ. αν είστε δάσκαλος γιόγκα ή πιλάτες ή γυμναστής) μπορεί να επιλέξετε να ολοκληρώσετε ένα Εισαγωγικό CST. Συνήθως βρίσκουμε την κατάλληλη λύση για κάθε περίπτωση εξατομικευμένα.
 
Call Now Button